Puppies » Puppy Middag Chanel - Nest C : 14 maart 2009

Zaterdag 14 maart 2009 hadden we inmiddels alweer onze 3e puppyborrel van ons C nestje.
Alle nieuwe baasjes waren aanwezig, die zich er weer op verheugde om hun kleine spruit weer in de armen te kunnen nemen.
Zo kon ook iedereen met elkaar kennis maken en ervaringen uitwisselen.
Alle puppekontjes konden eens heerlijk vertroeteld worden door hun nieuwe baasje en er maar niet aan te denken dat ze hun spruit na een paar uur weer achter moesten laten.
Natuurlijk waren er ook een aantal grote Collies aanwezig Chanel, Quiny, Sheila en Balou en Angel ( 2 Kids van Chanel van het A Nest ) en Shadow die zijn nieuwe aanwinst Cayla kwam verkennen.
Er werden in het kort diverse punten doorgenomen over de verzorging en het alert zijn van de Collie, verder was Chanel showmodel bij het demonstreren van het knippen en kammen.
Tijdens een korte onderbreking zijn alle baasjes met hun pup naar de binnenplaats gegaan om met hun puppy bezig te zijn, helaas liet het weer het een beetje te wensen over dat we niet al te lange tijd met hun buiten konden zijn.

Namens deze weg ook nog eens een bedankje aan Ton van Tongeren die ook bij dit nestje weer heeft geholpen bij het ter wereld brengen van de pups van zijn meissie Chanel en Gerrie van Tongeren bij het assisteren bij het noteren van de geboortegegevens.
En dan onze fotograaf Ton die vanaf de geboorte alle foto´s en filmpjes heeft gemaakt waardoor de pups bijna dagelijks zijn te volgen via onze site of Youtube.

Verder aan alle mensen die aanwezig waren op de puppyborrel, bedankt dat het voor ons weer een mooie en onvergetelijke dag is geworden.
We weten zeker dat onze 5 puppekontjes CAYLA, NIKE, WILSON, TORAK en MITSCH een mooie toekomst tegemoet gaan bij hun nieuwe baasjes en wij hun met een gerust hart kunnen laten gaan.

Klik hier om onze foto's te bekijken.

We hebben ook een aantal filmpjes van het gebeuren:
Klik hier om ze te bekijken.

Klik hier om de stamboom van de puppies te zien.
Klik hier om het nest te zien.